Προανήγγειλε δύο μεταγραφές στην αναχώρηση της ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς
Το καλύτερο... αντίο για τους φιλάθλους της «Ένωσης» έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καθώς κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για Αυστρία, όπου θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της, υποσχέθηκε δύο ακόμα μεταγραφές.
Αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης η ΑΕΚ για την Αυστρία και το Γκρατς, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ομάδα θα παραμείνει επί αυστριακού εδάφους 17 ημέρες, θα δουλέψει πάνω σε θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 21 Ιουλίου.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για τα σχέδια τους και είπε πως περιμένει ακόμη δύο μεταγραφές. «Θα ρίξουμε όλο το βάρος μας στην φυσική κατάσταση, ώστε να είμαστε έτοιμοι κατά την επιστροφή. Θα δουλέψουμε πάνω στην τακτική για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα παιχνίδια που πλησιάζουν. Ο πρώτος μας στόχος είναι τα δύο ματς του Champions League και για αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.»
Για το θέμα των μεταγραφών τόνισε: «Κάντε υπομονή! Η ΑΕΚ έχει τώρα 28 παίκτες και περιμένω ακόμα δύο. Όσο καιρό είμαι στην ΑΕΚ, δεν έχω καταφέρει ακόμα να αποκτήσω γνώμη για όλους. Όταν είμαι σίγουρος θα διαλέξω τους παίκτες. Ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε όλους» κατέληξε ο Μπάγεβιτς.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in