Σε χαλαρό ρυθμό προετοιμάζονται οι Νοτιοκορεάτες για το ματς με την Ισπανία
Δεν θέλει να... κουράσει ιδιαίτερα τους παίκτες του ο Γκους Χίντινκ, έτσι επέλεξε να συνεχίσει την προετοιμασία της Ν. Κορέας για το ματς με την Ισπανία σε χαλαρό ρυθμό. Ο Ολλανδός τεχνικός είναι αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν οι όποιοι τραυματισμοί.
75
Δεν θέλει να… κουράσει ιδιαίτερα τους παίκτες του ο Γκους Χίντινκ, έτσι επέλεξε να συνεχίσει την προετοιμασία της Νοτίου Κορέας για το ματς με την Ισπανία σε χαλαρό ρυθμό. Ο Ολλανδός τεχνικός είναι αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν οι όποιοι τραυματισμοί.
Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Λι Βον Γιάε, όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Τρίτη κόντρα στην Ιταλία δεν προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν χαλαρά και έπαιξαν… κορόιδο, υπό τα βλέμματα περίπου 150 δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων ήταν και αρκετοί ξένοι.
Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον τεχνικό της Νοτίου Κορέας Γκους Χίντινκ. Ο Κιμ Τάε Γιουγκ υποβλήθηκε χθες σε μικροεπέμβαση στη μύτη, την οποία έσπασε σε μια σύγκρουση με τον Βιέρι, ο Κιμ Ναμ Ιλ είναι τραυματίας στον αστράγαλο και ο Παρκ Γι Σουνγκ έχει πρόβλημα στο μηρό. Και οι τρεις πάντως αναμένεται να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ισπανία.
Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Νοτίου Κορέας άκουσε τα… σχόλια κάποιων που θεωρούν «ύποπτη» την άριστη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και αφήνουν υπόνοιες για κάτι… πονηρό. «Αν κάποιος έχει αποδείξεις, να τις φέρει να τις δούμε. Όταν κατηγορείς, πρέπει και να αποδεικνύεις. Περιμένουμε όποιον πιστεύει ότι ξέρει κάτι για να του δείξουμε ότι κάνει λάθος» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Γκους Χίντινκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- «Βράζουν» στη Ρεάλ με τη διαιτησία: Την… έπεσαν στον Βίντσιτς με τη λήξη του ματς με την Μπάγερν (vid)
- Εθνική πόλο Γυναικών: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του World Cup
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′ (vid)
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442