Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Χωρίς…. μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, που παρουσίασε τον Λίνκαρ

Χωρίς…. μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, που παρουσίασε τον Λίνκαρ

Έχει δει τον ΠΑΟ από την τηλεόραση σε αγώνες Champions League και επιτέλους για αυτόν θα φορέσει τη φανέλα του. Ο Λίνκαρ παρουσιάστηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ χωρίς να βγάλει είδηση. Αυτό το έκανε ο Αγ.Φιλιππίδης. «Ο ΠΑΟ είναι μια πλήρης ομάδα»...

26

Χαμογελαστός, ευδιάθετος, αλλά λιγόλογος, εμφανίστηκε ο Ερικ Λίνκαρ στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Ρουμάνος μέσος δήλωσε απλώς ότι θέλει να βοηθήσει τους «πράσινους» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να πάνε ψηλά στο Κύπελλο UEFA, ενώ αποκάλυψε ότι γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες, καθώς παρακολουθούσε στην τηλεόραση τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο Champions League.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα σε μια παραδοσιακή ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας, παρ όλο που στη χώρα μου ακούγεται περισσότερο το όνομα του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

»Επιθυμία μου είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο Κύπελλο UEFA και απώτερος στόχος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» τόνισε ο Έρικ Λίνκαρ και πρoσέθεσε ότι μπορεί να παίξει όπου του ζητηθεί, αν και ο ίδιος προτιμά να αγωνίζεται μπροστά από την άμυνα.

Χαρακτήρισε ως παίκτη-πρότυπό του τον Πέπε Γκουαρντιόλα, ενώ αποκάλυψε ότι τον περασμένο χειμώνα είχε 2-3 ακόμα προτάσεις. «Όταν όμως ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν το σκέφτηκα καθόλου» κατέληξε ο Ρουμάνος διεθνής.

Τον 24χρονο παίκτη παρουσίασε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ Αγγελος Φιλιππίδης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πλήρης ομάδα και έχει παίκτες για όλες τις θέσεις. Η προσπάθεια που γίνεται είναι η ομάδα να προγραμματίζεται, όσο αυτό είναι δυνατόν, από νωρίς και να έχει εναλλακτικές λύσεις» τόνισε ο κ. Φιλιππίδης και υπογράμμισε ότι ο Λίνκαρ ήταν στόχος του Παναθηναϊκού και τον Δεκέμβριο μετά τη φυγή του Πάουλο Σόουζα, όμως τότε η υπόθεση δεν προχώρησε.

«Τότε υπήρξε μια συμφωνία του παίκτη με τη Στεάουα να μετακινηθεί στο εξωτερικό, ευτυχώς όμως για μας η συμφωνία αυτή δεν ολοκληρώθηκε, ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα και συμφωνήσαμε μετά τις 30 Ιουνίου, οπότε τελειώνει το συμβόλαιό του, να έρθει στον Παναθηναϊκό».

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» εξέφρασε την ελπίδα του ο Λίνκαρ να εξελιχθεί και να γίνει ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ της Ευρώπης και κατέληξε: «Ο Παναθηναϊκός κλείνει πάντα πρώτος παίκτες, σε μια προσπάθεια να προβλέπει καταστάσεις».


Στο περιθώριο της παρουσίασης του Λίνκαρ, ο Αγγελος Φιλιπίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή, αν και τόνισε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν καμία επίσημη πρόταση.

Τόνισε ότι, πέραν των Λίνκαρ, Κωνσταντινίδη, το πολύ να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής. «Αν δεν πουληθεί κάποιος παίκτης» όπως συμπλήρωσε.

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αγγλεου Μπασινά εμφανίστηκε κάθετος λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση στον κ. Μπασινά, ο οποίος θα κοιτάξει τις δυνατότητες που έχει και το συμφέρον του και θα αποφασίσει».

Για τον Γιώργο Καραγκούνη είπε ότι απλώς έχει γίνει μια αρχική συζήτηση και εντός των ημερών θα υπάρξει νέα συνάντηση, ενώ για τα πριμ υπογράμμισε: «Υπάρχει μια έκφραση που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω. Τα πριμ δεν τα διαπραγματεύονται οι παίκτες. Το τι θα δώσει κάθε ΠΑΕ είναι δική της υπόθεση και όχι θέμα συμφωνίας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
Cookies