Ο Λιαδέλης οδήγησε την Ουράλ Γκρέιτ σε εντυπωσιακή νίκη-Τα αποτελέσματα
Με ήρωα τον Παναγιώτη Λιαδέλη που πέτυχε 30 πόντους η Ουράλ Γκρέιτ έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Εuroleague, νικώντας 95-88 στη Μαδρίτη τη Ρεάλ. Στα υπόλοιπα ματς οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο.
Με ήρωα τον Παναγιώτη Λιαδέλη που πέτυχε 30 πόντους η Ουράλ Γκρέιτ έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Εuroleague, νικώντας 95-88 στη Μαδρίτη τη Ρεάλ.
Στο άλλο παιχνίδι του έκτου ομίλου, η Κίντερ νίκησε δύσκολα 76-73 την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι χρειάστηκε δυο βολές του Αριελ ΜακΝτόναλντ 1,5 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη για να καταβάλλει την αντίσταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.