Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Οικονόμου αφήνοντας τη Μπαρτσελόνα
Ούτε η Μπαρτσελόνα μπόρεσε να αποτελέσει για το Νίκο Οικονόμου ένα σημαντικό σταθμό της καριέρας του. Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβολαιό τους με τους «μπλαουγκράνα» και να επιστρέψει έτσι στην Ελλάδα.
26
Ούτε η Μπαρτσελόνα μπόρεσε να αποτελέσει για το Νίκο Οικονόμου ένα σημαντικό σταθμό της καριέρας του. Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβολαιό τους με τους «μπλαουγκράνα» και να επιστρέψει έτσι στην Ελλάδα.
Ο Οικονόμου δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην ισπανική ομάδα, ενώ ο χρόνος συμμετοχής του ήταν περιορισμένος παρά το γεγονός οτι ο Ρενέσες, τεχνικός της Μπάρτσα, δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του.
Ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού αλλά και του Πανανθηναϊκού είχε αγωνιστεί και στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Κίντερ Μπολόνια την περίοδο 1999-2000, ενώ το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τη Μπαρτσελόνα ήταν για 1+1 χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442