Ανετα στους «8» το Μαρούσι, περιμένει το νέο αντιπαλό του
Με δεύτερη νίκη επί της Χέμοφαρμ το Μαρούσι πήρε άνετα το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Κόρατς επικρατώντας 85-71. Η ελληνική ομάδα αναμένει πλέον στην προημιτελική φάση, τη νικήτρια του ζευγαρίου Φουενλαμπράντα-Πόρτο.
Το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Κόρατς σφράγισε την Τετάρτη το Μαρούσι, νικώντας στο κλειστό του Αγίου Θωμά 85-71 τη Χέμοφαρμ (ημίχρονο 45-39).
Η ελληνική ομάδα, που είχε κερδίσει και στη Γιουγκοσλαβία με 71-69, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη νικήτρια του ζευγαριού Φουενλαμπράντα-Πόρτο. Κορυφαίος του Αμαρουσίου ήταν ο Πάτρικ Μπερκ που σημείωσε 27 πόντους, ενώ πρώτος σκόρερ με 31 ήταν ο Τζίμι Ολιβερ.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.