Εξέδρες για το κοινό πάνω από τα ερείπια των Δίδυμων Πύργων από το Δήμο της Ν. Υόρκης
Εξέδρα πάνω από τα συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων έχει στήσει ο Δήμος της Νέας Υόρκης. Οι περίεργοι δημιουργούν ουρές πολλών μέτρων και αναγκάζονται να περιμένουν ώρες μέσα σε τσουχτερό κρύο μέχρι να φτάσουν στο σημείο από όπου είναι ορατά τα ερείπια.
38
Εξέδρα για το κοινό πάνω από τα συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων έχει στήσει ο Δήμος της Νέας Υόρκης. Οι περίεργοι δημιουργούν ουρές πολλών μέτρων και αναγκάζονται να περιμένουν αρκετή ώρα μέσα σε τσουχτερό κρύο μέχρι να φτάσουν στο σημείο από όπου είναι ορατά τα ερείπια.
Η εξέδρα άνοιξε στις 30 Δεκεμβρίου και προσέλκυσε το ενδιαφέρον τόσων πολλών επισκεπτών που τώρα οι Αρχές της Νέας Υόρκης σκέπτονται να ανοίξουν άλλες τέσσερις.
Παρά το κρύο, μεταδίδει το BBC, χιλιάδες επισκέπτες είναι έτοιμοι να σταθούν στην ουρά ακόμη και ώρες για να δουν τα πιο «διάσημα» ερείπια του κόσμου, να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς και να παρακολουθήσουν τις ομάδες που ακόμη εργάζονται εκεί.
Υπάρχουν, όμως, και Νεοϋορκέζοι που δεν συμφωνούν με την ύπαρξη των εξέδρων και πιστεύουν ότι η επίσκεψη στα ερείπια κρύβει κάτι το μακάβριο. Παράλληλα, εκείνοι που ζουν πολύ κοντά στο ground zero, όπως αποκαλούν το σημείο οι Αμερικανοί, βρίσκουν ότι η μετατροπή των συντριμμιών σε αξιοθέατο δεν τους αφήνει να επιστρέψουν στην καθημερινή τους ζωή.
Πάντως, οι Αρχές της πόλης υποστηρίζουν ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να δουν τους κατεστραμμένους πύργους και ότι η Νέα Υόρκη χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ανόρθωση της πληγείσας οικονομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Τζόρτζια Μελόνι: Η Ιταλία αναπτύσσει φρεγάτα στην Κύπρο
- Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: 5 γυναίκες που σημάδεψαν την ιστορία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442