Αντι Ουόρχολ στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Λος Αντζελες
Την πρώτη εκτενή έκθεση έργων του πατέρα της ποπ άρτ Αντι Ουόρχολ τα τελευταία 30 χρόνια παρουσιάζει το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Λος Αντζελες. Πρόκειται για μια εξαιρετικά φιλόδοξη έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται 150 έργα.
38
Την πρώτη εκτενή έκθεση έργων του πατέρα της ποπ άρτ Αντι Ουόρχολ τα τελευταία 30 χρόνια παρουσιάζει το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Λος Αντζελες. Πρόκειται για μια εξαιρετικά φιλόδοξη έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται 150 έργα. Για τη διοργάνωσή της συνέβαλε οικονομικά και η δημοτική Αρχή του Λος Αντζελες.
Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο ArtDaily, η έκθεση θα ξεκινήσει στις 25 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 18 Αυγούστου 2002.
Ένας από τους πιο ισχυρούς καλλιτέχνες τις γενιάς του στις ΗΠΑ, ο Αντι Ουόρχολ είναι σήμερα συνώνυμο της ποπ κουλτούρας. Μέσα από την αναδρομική αυτή έκθεση παρουσιάζεται το σύνολο της δουλειάς του Αμερικανού καλλιτέχνη, από τις αρχές της δεκαετίας του 40 έως το 1986.
Στα 150 έργα περιλαμβάνονται έργα ζωγραφικής, γλυπτά και σχέδια. Στα εκθέματα, επίσης, περιλαμβάνονται σπάνια δείγματα δουλειάς του Ουόρχολ από έργα που δεν εκτίθενται συχνά.
Η έκθεση ουσιαστικά συμβάλλει στην κατανόηση του Ουόρχολ ως ανθρώπου και καλλιτέχνη, το έργο του οποίου μεταμορφώνεται σε τέχνη και πολιτισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Τζόρτζια Μελόνι: Η Ιταλία αναπτύσσει φρεγάτα στην Κύπρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442