Επέστρεψε στην Αθήνα το «χρυσό παιδί» της γυμναστικής
Με το μετάλλιο στο στήθος επαναπατρίστηκε ο Βλάσσης Μάρας, φέρνοντας από τη Γάνδη (όπου έγινε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης) την πρώτη θέση στο μονόζυγο. Μαζί του ο Δ.Ταμπάκος και ο Β.Τσολακίδης, το δίδυμο των τελικών, και η υπόλοιπη αποστολή.
29
Με το μετάλλιο στο στήθος επαναπατρίστηκεο Βλάσσης Μάρας, φέρνοντας από τη Γάνδη (όπου έγινε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης) την πρώτη θέση στο μονόζυγο. Μαζί του ο Δ.Ταμπάκος και ο Β.Τσολακίδης, το δίδυμο των τελικών, και η υπόλοιπη αποστολή.
Στο αεροδρόμιο υποδέχτηκε το 18χρονο πρωταθλητή ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Κουράκης, που υποσχέθηκε πως «η Πολιτεία θα φροντίσει, με κάθε τρόπο, όχι μόνο να έχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αλλά και να δοθεί γενικά στους αθλητές μας η δυνατότητα για περισσότερες και μεγάλες επιτυχίες».
Επίσης, δεσμεύτηκε ενώπιον της ομάδας: «Το υφυπουργείο Πολιτισμού, υπεύθυνο για τα αθλητικά θέματα της χώρας, και εγώ προσωπικά θα είμαι κοντά σας στην προσπάθεια που θα κάνετε για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση της χώρας μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νίκησε την Ισπανία η Ελλάδα και περιμένει…
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Βατούτιν: «Έτοιμη να επιστρέψει στη Euroleague η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»
- Ο Βέλντε πέτυχε γκολάρα και πανηγύρισε πάνω σε… κορμό δέντρου (vid)
- Πίτερς και Πάπας ξεκίνησαν από νωρίς να σουβλίζουν αρνί (pic)
- Η τελευταία μέρα της regular season του ΝΒΑ: Μεγάλα παιχνίδια για το καλύτερο πλασάρισμα
- Προελαύνει για το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία η Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)






































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442