Bonus στους εργαζόμενους της Audi, περικοπές σε BMW και Mercedes-Benz
Η περσινή κερδοφορία της Audi -ύψους 2,77 δις ευρώ, το νέο ρεκόρ πωλήσεων -για 13η συνεχόμενη χρονιά- και η υπέρβαση του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων το 2008 οδηγούν τους εργαζόμενους της γερμανικής φίρμας στο ταμείο.Υπολογίζεται ότι καθένας από τους 43.000 υπαλλήλους της φίρμας σε Ingolstadt και Neckarsulm όπου βρίσκεται ο κύριος όγκος δραστηριοτήτων της θα εισπράξει περίπου 3.600 ευρώ, […]
Η περσινή κερδοφορία της Audi -ύψους 2,77 δις ευρώ, το νέο ρεκόρ πωλήσεων -για 13η συνεχόμενη χρονιά- και η υπέρβαση του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων το 2008 οδηγούν τους εργαζόμενους της γερμανικής φίρμας στο ταμείο.
Υπολογίζεται ότι καθένας από τους 43.000 υπαλλήλους της φίρμας σε Ingolstadt και Neckarsulm όπου βρίσκεται ο κύριος όγκος δραστηριοτήτων της θα εισπράξει περίπου 3.600 ευρώ, ποσό που κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης.
Η απόφαση της Audi -η οποία θα της κοστίσει συνολικά 157 εκ. ευρώ- έρχεται σε αντίθεση με την πρόθεση της BMW να μην καταβάλλει bonus στους εργαζόμενούς της ενώ η ηγεσία της Mercedes-Benz θα αποφασίσει τους επόμενους μήνες πως θα χρησιμοποιήσει τα 224,2 εκ. ευρώ που προορίζονταν για τα bonus των υπαλλήλων της.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας