«Υπεράνω όλων το συμφέρον της ΑΕΚ» δηλώνει ο Γιάννης Καρράς
Γύριζε στην ομάδα που αγαπά, αλλά... οι εξελίξεις τον πρόλαβαν στο δρόμο· όμως ο Γιάννης Καρράς δεν αισθάνεται καμία πικρία, αντίθετα (από τον επίσημο δικτυακό τόπο της ομάδας) εύχεται «καλή επιτυχία» στα νέα αφεντικά της ΑΕΚ και στέλνει μήνυμα ενότητας προς άπαντες.
Γύριζε στην ομάδα που αγαπά, αλλά… οι εξελίξεις τον πρόλαβαν στο δρόμο· όμως ο Γιάννης Καρράς δεν αισθάνεται καμία πικρία, αντίθετα (από τον επίσημο δικτυακό τόπο της ομάδας) εύχεται «καλή επιτυχία» στα νέα αφεντικά της ΑΕΚ και στέλνει μήνυμα ενότητας προς άπαντες.
Η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της ΑΕΚ έχει ως εξής:
«Στις δύσκολες ώρες που περνάει η ΑΕΚ, δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για διαχωρισμούς ούτε για προσωπικές διαμάχες και ίντριγκες.
»Από τη δική μου πλευρά, δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αίσθηση πικρίας από την εξέλιξη που υπήρξε στο ιδιοκτησιακό ζήτημα της ομάδας. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την AEK επιστρέφοντας σαν αφεντικό, είχα την αγάπη και τη διάθεση και, αφού είδα ότι έχω και τη δυνατότητα να το κάνω, δέχθηκα την πρόταση που μου έγινε.
»Από τη στιγμή που δεν προκρίθηκε η συγκεκριμένη λύση, το μόνο που έχω να κάνω με όλη μου την καρδιά είναι να ευχηθώ καλή επιτυχία στους ανθρώπους που ανέλαβαν αυτό το εξαιρετικά δύσκολο έργο. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεσή τους, εάν μπορώ να φανώ χρήσιμος.
»Αλίμονο αν θέλουμε να λεγόμαστε ΑΕΚτζήδες και βάζουμε τις προσωπικές μας ματαιοδοξίες πάνω από το συμφέρον της ομάδας».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.