Το χρυσό μετάλλιο στην Κορέα κατέκτησε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος στο Ανοικτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Τσουν Τσον της Νότιας Κορέας.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος στο Ανοικτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Τσουν Τσον της Νότιας Κορέας.
Ο Μουρούτσος στα 62 κιλά πήρε το χρυσό μετάλλιο, αφού στον τελικό κέρδισε 4-1 στα σημεία τον Κορεάτη αντίπαλό του. Ο πρωταθλητής μας θα παραμείνει και μετά τη λήξη των αγώνων για προετοιμασία στη Νότια Κορέα και θα επιστρέψει στη χώρα μας στις 16 Ιουλίου.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.