Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Ο Ολυμπιακός οργανώνει τα τμήματα υποδομής του

Ο Ολυμπιακός οργανώνει τα τμήματα υποδομής του

Σε έναν τομέα όπου «πονούσε» ο Ολυμπιακός, τα τμήματα υποδομής, ρίχνει πλέον μεγάλο βάρος θέτοντάς τα σε πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και αισιοδοξώντας να βγάζει από... τα σπλάχνα του τους αθλητές που θα στελεχώνουν τα αθλητικά «ερυθρόλευκα» τμήματα. Η παρουσίαση αυτών των τμημάτων αθλητικής υποδομής έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην πλατεία Αλεξάνδρας στα γραφεία της ΠΑΕ.

75

Σε έναν τομέα όπου «πονούσε» ο Ολυμπιακός, τα τμήματα υποδομής, ρίχνει πλέον μεγάλο βάρος θέτοντάς τα σε πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και αισιοδοξώντας να βγάζει από… τα σπλάχνα του τους αθλητές που θα στελεχώνουν τα αθλητικά «ερυθρόλευκα» τμήματα. Η παρουσίαση αυτών των τμημάτων αθλητικής υποδομής έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην πλατεία Αλεξάνδρας στα γραφεία της ΠΑΕ.

Το καλοκαίρι θα γίνουν ειδικά καμπ για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών, για ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά και όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ολυμπιακός. Η πρώτη περίοδος θα ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου και η τελευταία θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο διευθυντής αθλητικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης του συλλόγου Νίκος Γεωργιάδης, ο αρχιπροπονητής των τμημάτων υποδομής του ποδοσφαίρου Πέτρος Μίχος, ο τεχνικός σύμβουλος των τμημάτων υποδομής Βασίλης Καραπιάλης, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ Ηλίας Ζούρος και ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος έχει γήπεδα 5Χ5 στο Χαϊδάρι και θα συνεργαστεί για τα καμπ των «μικρών». Απών ήταν ο προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου Τάκης Λεμονής, ο οποίος ειδοποίησε ότι δεν μπορούσε να παρευρεθεί.


Τα καμπ του ποδοσφαίρου θα γίνουν σε Μοσχάτο, Χαϊδάρι, Χανιά και Κέρκυρα, του μπάσκετ στο ΣΕΦ, του βόλεϊ στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και All sports camp θα διεξαχθεί στο εθνικό γυμναστήριο Πειραιά, το «Παπαστράτειο».


Στόχος, όπως όλοι υπογράμμισαν, είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τα αθλήματα και να βγουν οι αθλητές που θα στελεχώσουν τις πρώτες ομάδες.


«Δεσμευόμαστε να κάνουμε τους μπέμπηδες παίκτες» τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης, «είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι γίνονται καμπ και στο μπάσκετ και με αυτό το πρόγραμμα δείχνουμε την έμπρακτη υποστήριξή μας στα τμήματα υποδομής» επισήμανε ο Ηλίας Ζούρος, ενώ ο Πέτρος Μίχος, αφού αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στο πρόγραμμα, υπογράμμισε ότι «είναι σημαντικό να πανηγυρίζεις τίτλους, ωστόσο είναι διπλή η χαρά, όταν τους παίρνεις με παιδιά που βγαίνουν από τα σπλάχνα του συλλόγου».


Ο Ηλίας Πουρσανίδης, τέλος, ανέφερε ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την «τιμή της συνεργασίας μας».


Ν.Γ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
Cookies