Χωρίς τον Ρομάριο η Βάσκο ντα Γκάμα στο Κόπα Λιμπερταδόρες
Το... γνωστό πρόβλημα στην κνήμη, που του στέρησε τη συμμετοχή του από τον τελικό του περυσινού πρωταθλήματος της Βραζιλίας απέναντι στη Φλαμένγκο, αντιμετωπίζει και πάλι ο Ρομάριο. Ο 35χρονος επιθετικός της Βάσκο ντα Γκάμα υποφέρει στην κνήμη και ο γιατρός των Πρωταθλητών Βραζιλίας, Κλόβις Μουνόζ, είπε ότι θα απουσιάσει από το πρώτο ματς για το Κόπα Λιπερταδόρες.
Το… γνωστό πρόβλημα στην κνήμη, που του στέρησε τη συμμετοχή του από τον τελικό του περυσινού πρωταθλήματος της Βραζιλίας απέναντι στη Φλαμένγκο, αντιμετωπίζει και πάλι ο Ρομάριο. Ο 35χρονος επιθετικός της Βάσκο ντα Γκάμα υποφέρει στην κνήμη και ο γιατρός των Πρωταθλητών Βραζιλίας, Κλόβις Μουνόζ, είπε ότι θα απουσιάσει από το πρώτο ματς για το Κόπα Λιπερταδόρες.
Ο πρώτος σκόρερ της Βάσκο ντα Γκάμα στο φετινό πρωτάθλημα με 17 γκολ έχει βγάλει ένα οίδημα, το οποίο έχει μαζέψει υγρό και θα του στερήσει τη συμμετοχή στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα Ντεπόρτες Κονσέπσιον της Χιλής.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.
LIVE: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα κάνει την καλύτερη επιθετική σεζόν της ιστορίας του και κυνηγάει Άρη και… Σπανούλη για μυθικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα.