Κάποιοι παίκτες μου πίστευαν ότι είχαν εύκολο έργο – Ο Τετράτζε ήταν απείθαρχος
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα -νίκη του ΠΑΟΚ με 5-2 επί του Απόλλωνα- ήταν, σύμφωνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Νίκο Κουρκούνα, η καλύτερη δικαιολογία για την απόδοση των δύο ομάδων στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα -νίκη του ΠΑΟΚ με 5-2 επί του Απόλλωνα- ήταν, σύμφωνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Νίκο Κουρκούνα, η καλύτερη δικαιολογία για την απόδοση των δύο ομάδων στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.
«Πιστεύω ότι η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόδοση της ομάδας μου» σημείωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, και προσέθεσε: «Κάποιοι παίκτες μου σήμερα νόμιζαν ότι θα είχαν εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο και μας κόστισε την απώλεια ψυχραιμίας. Νομίζω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι απουσίες που είχαμε λόγω των καρτών αλλά και η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια.»
Ερωτηθείς για τον αποκλεισμό του Ομάρ Τετράτζε και την πρόωρη επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ο Ντούσκο ήταν λακωνικός: «Ο Τετράτζε ήταν απείθαρχος· δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω».
Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Απόλλωνα Αθηνών, Νίκος Κουρκούνας, επισήμανε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν συνηθίσει να δίνουν παιχνίδια ανά δύο ημέρες, κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα και να φτάσουν σε μια νίκη γοήτρου. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν μας άφηνε πολλά περιθώρια, πιστεύω όμως ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει ακόμη ένα γκολ.»
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.