Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίασή του ότι από τώρα και στο εξής για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρωταθλητών Συλλόγων, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τέλος Μαΐου, θα μετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ανδρών - γυναικών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίασή του ότι από τώρα και στο εξής για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρωταθλητών Συλλόγων, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τέλος Μαΐου, θα μετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών.
Εν τω μεταξύ το Σαββατοκύριακο, 17-18 Μαρτίου, διεξάγεται στη Νίκαια της Γαλλίας το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων και με ελληνική συμμετοχή. Πρόκειται να αγωνιστούν η δισκοβόλος Κατερίνα Βόγγολη και οι σφυροβόλοι, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και Ευδοκία Τσαμόγλου. Τους τρεις ρίπτες μας θα συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Γιώργος Γεωργιάδης και Αντώνης Τζήκος.
Αναχώρησαν σήμερα για τη Λεμεσό όπου θα κάνουν προετοιμασία μέχρι τις 7 Απριλίου οι δρομείς Παναγιώτης Χαραμής, Μαρία Τσίρμπα, Σπυριδούλα Σούμα, Βασίλης Ζαμπέλης και Σταύρος Καρρές, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Σπύρο Ανδριόπουλο. Η προετοιμασία έχει ιδιαίτερη σημασία για τους τρεις μαραθωνοδρόμους (Χαραμή, Ζαμπέλη, Σούμα), καθώς στις 22 Απριλίου θα πάρουν μέρος στο Διεθνή Μαραθώνιο του Ρότερνταμ με σημαντικές φιλοδοξίες.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.