Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
weather-icon 23o
Ο Παναθηναϊκός δίνει την Πέμπτη το κρισιμότερο ματς για τη Suproleague

Ο Παναθηναϊκός δίνει την Πέμπτη το κρισιμότερο ματς για τη Suproleague

Έστω και αν... δεν χρειαζόταν να το πει, αφού είναι αυτονόητο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης, τόνισε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο τη νίκη την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην τουρκική Ουλκέρ, εάν θέλει να ελπίζει σε κατάκτηση της πρώτης θέσης του Α ομίλου της Suproleague.

75

Έστω και αν… δεν χρειαζόταν να το πει, αφού είναι αυτονόητο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης, τόνισε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο τη νίκη την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην τουρκική Ουλκέρ, εάν θέλει να ελπίζει σε κατάκτηση της πρώτης θέσης του Α ομίλου της Suproleague.

«Η νίκη για εμάς στο ματς με την Ουλκέρ είναι μονόδρομος, το παιχνίδι είναι σαν τελικός» επισήμανε ο τεχνικός των «πρασίνων» Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.


«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που κυνηγά τον ίδιο στόχο με εμάς, δηλαδή την πρώτη ή τουλάχιστον τη δεύτερη θέση. Αν χάσουμε, οι ελπίδες μας θα μειωθούν σημαντικά. Πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας, να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.»


Σύμφωνα με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, η άμυνα θα είναι το «κλειδί της νίκης» και, όπως υπογράμμισε, δεν θα πρέπει οι παίκτες της τουρκικής ομάδας να κάνουν ελεύθεροι ούτε ένα σουτ. Επιπλέον, ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα να τα καταφέρει.


Αναφερόμενος στον Οντέτ Κάτας, υποστήριξε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να πει πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. «Ακολουθεί πρόγραμμα ειδικής εκγύμνασης, έχει τη θέληση, ωστόσο δεν μπορούμε να βιαστούμε ή να προβλέψουμε το πότε ακριβώς θα γυρίσει».


Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε στα σενάρια που τον θέλουν να έχει ήδη έλθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, την οποία προτίθεται να αναλάβει από το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός επανέλαβε κατηγορηματικά: «Ό,τι γράφεται δεν έχει καμία σχέση με εμένα, με την πραγματικότητα. Δεν έχω καμία επαφή, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο Παναθηναϊκός και δεν μιλώ με οποιονδήποτε πριν από τη λήξη του συμβολαίου μου. Σύμφωνα με αυτό, ο Παναθηναϊκός μπορεί μέσα σε επτά ημέρες να μου καταθέσει την πρότασή του, άρα δεν υπάρχει λόγος να τα πούμε από τώρα. Στη συνέχεια θα μιλήσω με τον οποιονδήποτε.»


Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του Α ομίλου της Suproleague


Τετάρτη 21/2


Βιλερμπάν – Μακάμπι Ρα Ανάνα


Πέμπτη 22/2


Σιένα – Σπλιτ


Σλασκ Βρότσλαβ – Λιέτουβος Ρίτας


Παναθηναϊκός – Ουλκέρ


ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αλμπα Βερολίνου


Η βαθμολογία


(σε 14 αγώνες)


1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 10-4 24


2. Παναθηναϊκός 10-4 24


3. Ουλκέρ 9-5 23


4. Σπλιτ 9-5 23


5. Σλασκ 7-7 21


6. Αλμπα Βερολίνου 7-7 21


7. Βιλερμπάν 7-7 21


8. Λιέτουβος Ρίτας 4-10 18


9. Σιένα 4-10 18


10. Μακάμπι Ρα Ανάνα 3-11 17

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
Cookies