Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
weather-icon 22o
Η Τάου Κεράμικα ήλθε… φοβισμένη στην Αθήνα

Η Τάου Κεράμικα ήλθε… φοβισμένη στην Αθήνα

Με μικρή καθυστέρηση έφτασε στην Αθήνα η αποστολή της Τάου Κεράμικα που την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης των πλέι οφ στη Euroleague.

Με μικρή καθυστέρηση έφτασε στην Αθήνα η αποστολή της Τάου Κεράμικα που την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης των πλέι οφ στη Euroleague.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τεχνικός των Ισπανών και πρώην συμπαίκτης του Ράτζα στη θρυλική Γιουγκοπλάστικα, αναγνώρισε τη δυσκολία του αγώνα αλλά και την ανωτερότητα του Ολυμπιακού. «Είναι δύσκολο παιχνίδι και ξέρουμε ότι θα περάσουμε δύσκολες στιγμές στο ΣΕΦ. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την επαφή μας με το σκορ και, αν μας δοθεί η ευκαιρία, να χτυπήσουμε το παιχνίδι» τόνισε.


Ο Σαούλιους Στομπέργκας, εκτελεστής του Περιστερίου αλλά και του Ολυμπιακού (στον ημιτελικό του φάιναλ φορ 1999, όταν αγωνιζόταν στη Ζαλγκίρις) δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε δύο φορές την ίδια χρονιά μέσα στην Αθήνα. Έχω καλή παράδοση κατά του Ολυμπιακού. Μακάρι να επαναληφθεί ό,τι έγινε στο Μόναχο. Αλλά κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολο.»


Ο πρώην «ερυθρόλευκος», Φαρμπίτσιο Ομπέρτο, ανέφερε: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην Αθήνα. Θα έχω την ευκαιρία να δω κάποιους παλιούς μου παίκτες. Στον αγώνα όμως θα προσπαθήσω να κερδίσει η ομάδα μου.»


Ένας ακόμα γνωστός… ο Βίκτορ Αλεξάντερ (πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ), υποστήριξε: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και να επαναλάβουμε εμφανίσεις με το Περιστέρι. Ο Ολυμπιακός βέβαια είναι καλύτερη ομάδα και ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο.»


Τέλος, ο Μπένετ, που την περίοδο 1997-98 είχε μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έπαιξε ποτέ λόγω τραυματισμού στον αυχένα, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει πολύ καλούς παίκτες, όπως τους Ράτζα και Ρίβερς. Αυτό που χρειάζεται είναι να αποφύγουμε τα λάθη και να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας επί 40 λεπτά.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Απριλίου 2026
Cookies