Αναταραχή προκαλεί στη Φιορεντίνα ο Τερίμ – Ανακοίνωσε ότι φεύγει το καλοκαίρι
Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Φατίχ Τερίμ άφηνε την κυπελλούχο UEFA Γαλατάσαραϊ για να κάνει το μεγάλο άλμα στο campionato, η Φλωρεντία τον αντιμετώπιζε με δυσπιστία. Στα μέσα της σεζόν, όπου το έργο του Τούρκου προπονητή έχει πλέον αναγνωριστεί, η ανακοίνωσή του ότι θα φύγει το καλοκαίρι προκαλεί αναταραχή. Εντείνονται μάλιστα οι φήμες που τον φέρουν να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Μίλαν.
Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Φατίχ Τερίμ άφηνε την κυπελλούχο UEFA Γαλατάσαραϊ για να κάνει το μεγάλο άλμα στο campionato, η Φλωρεντία τον αντιμετώπιζε με δυσπιστία. Στα μέσα της σεζόν, όπου το έργο του Τούρκου προπονητή έχει πλέον αναγνωριστεί, η ανακοίνωσή του ότι θα φύγει το καλοκαίρι προκαλεί αναταραχή. Εντείνονται μάλιστα οι φήμες που τον φέρουν να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Μίλαν.
Η συνάντηση του Φατίχ Τερίμ με τον πρόεδρο της Φιορεντίνα, Βιτόριο Τσέκι Γκόρι, δεν κατέληξε σε συμφωνία για ενεργοποίηση της «οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για τα δύο επόμενα χρόνια.
Ο Τούρκος προπονητής είναι αποφασισμένος να αφήσει τη Φιορεντίνα, καθώς με δηλώσεις του, που φιλοξενεί ο αγγλικός δικτυακός τόπος <a href=http://www.onefootball.com/onefoοtball.com, δεν αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το μέλλον του, παρά το γεγονός ότι οι «βιόλα» πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία και βρίσκονται στην τρίτη θέση του campionato, στην πρώτη τους χρονιά, σημειωτέον, δίχως τον ηγέτη των τελευταίων ετών, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.
«Από την εμπειρία που αποκόμισα στο διάστημα που βρίσκομαι στη Φλωρεντία δεν μου δίνουν την αυτοπεποίθηση που θα ήθελα για να μείνω στην ομάδα έπειτα από τη λήξη του συμβολαίου μου» είπε χαρακτηριστικά ο Τερίμ, που το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με δικαίωμα ανανέωσής του για δύο ακόμα χρόνια.
«Ενημέρωσα σχετικά τον πρόεδρο για την απόφασή μου. Αγαπά τη Φλωρεντία και ευχαριστώ τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους της».
Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της Φιορεντίνα απειλούν τον Τερίμ με δικαστήριο, εφόσον δεν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.
«Η Φιορεντίνα θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που συμφωνήσαμε το περασμένο καλοκαίρι με τον Τερίμ» εξηγεί ο διευθυντής της ομάδας, Τζιανκάρλο Αντονιόνι. «Εάν χρειαστεί, θα καταγγείλουμε τον Τερίμ για αθέτηση συμβολαίου και τη λύση θα τη δώσουν τα δικαστήρια».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Σάντερλαντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι για την 33η αγωνιστική της Premier League.