Εξ αναβολής τζάμπολ στην Α1 την Τετάρτη με τρεις αγώνες
Οι τρεις εξ αναβολής αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας μπάσκετ, οι οποίοι είχαν μετατεθεί λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ενόπλων, διεξάγονται την Τετάρτη στις 17:00. Το Μαρούσι υποδέχεται το Ηράκλειο, η Δάφνη τον Αρη, και ο Μακεδονικός το Περιστέρι. Την Πέμπτη θα γίνει και ο τελευταίος εξ αναβολής αγώνας της Α1, μεταξύ Ολυμπιακού - Ηρακλή, ο οποίος δεν είχε διεξαχθεί επειδή έσταζε η οροφή του ΣΕΦ.
Οι τρεις εξ αναβολής αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας μπάσκετ, οι οποίοι είχαν μετατεθεί λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ενόπλων, διεξάγονται την Τετάρτη στις 17:00. Το Μαρούσι υποδέχεται το Ηράκλειο, η Δάφνη τον Αρη, και ο Μακεδονικός το Περιστέρι. Την Πέμπτη θα γίνει και ο τελευταίος εξ αναβολής αγώνας της Α1, μεταξύ Ολυμπιακού – Ηρακλή, ο οποίος δεν είχε διεξαχθεί επειδή έσταζε η οροφή του ΣΕΦ.
Η ομάδα – έκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος, το Περιστέρι, αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη φιλοδοξώντας να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της.
Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, η οποία προέρχεται από το θρίαμβο με 84-72 επί του Ολυμπιακού, είναι η μόνη αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τον Μακεδονικό.
Οι νεοφώτιστοι στην Α1 Θεσσαλονικείς είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Ο Παναγιώτης Ζωντός θα κοουτσάρει τον Μακεδονικό, έπειτα από την παραίτηση του Δημήτρη Τσολάκη.
Μετά την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο επί του Μακεδονικού, η Δάφνη φιλοδοξεί να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη με αντίπαλο τον Αρη. Η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Όπως όλοι οι αγώνες, έτσι και αυτός της Δάφνης θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.
Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει και ο αγώνας Αμαρουσίου – Ηρακλείου, με τους γηπεδούχους να επιζητούν τη βαθμολογική τους άνοδο, και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους ύστερα από το 99-89 επί του Μίλωνα.
Η βαθμολογία
(σε εννέα αγώνες)
1. Παναθηναϊκός (8-1) 17
2. Περιστέρι (8-0) 16
3. ΑΕΚ (7-2) 16
4. Ολυμπιακός (7-1) 15
5. Πανιώνιος (6-3) 15
6. ΠΑΟΚ (6-3) 15
7. Ηρακλής (4-4) 12
8. Αρης (3-5) 11
9. Ηράκλειο (3-5) 11
10. Νήαρ Ηστ (2-7) 11
11. Μίλων (2-7) 11
12. Μαρούσι (2-6) 10
13. Δάφνη (1-7) 9
14. Μακεδονικός (0-8) 8
* Ολυμπιακός, Περιστέρι, Μαρούσι, Πανιώνιος, Μακεδονικός, Ηρακλής, Ηράκλειο, Αρης και Δάφνη έχουν από έναν αγώνα λιγότερο
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα