Σόου Βαζέχα, απάντηση ΠΑΟΚ και αναμενόμενα τα αποτελέσματα στην 5η αγωνιστική της Εθνικής κατηγορίας
Ο Βαζέχα ήταν αυτό που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο για να φτάσει στη νίκη με 2-0 επί του Πανηλειακού, τρεις μόλις ημέρες πριν από τον αγώνα της... ευρωπαϊκής χρονιάς για τους «πράσινους» κόντρα στη Γιουβέντους. Ενας άλλος Ευρωπαίος, ο ΠΑΟΚ, λίγα λεπτά νωρίτερα (αφού δεν υπήρξε στην Τούμπα πρόβλημα με το φωτισμό) έδειξε σημάδια ετοιμότητας εν όψει Ουντινέζε, καθώς επικράτησε 4-1 του ΟΦΗ. Στα άλλα ματς της 5ης αγωνιστικής οι εκπλήξεις δεν έγιναν.
2-0 επί του Πανηλειακού, τρεις μόλις ημέρες πριν από τον αγώνα της... ευρωπαϊκής χρονιάς για τους «πράσινους» κόντρα στη Γιουβέντους. Ενας άλλος Ευρωπαίος, ο ΠΑΟΚ, λίγα λεπτά νωρίτερα (αφού δεν υπήρξε στην Τούμπα πρόβλημα με το φωτισμό) έδειξε σημάδια ετοιμότητας εν όψει Ουντινέζε, καθώς επικράτησε 4-1 του ΟΦΗ. Στα άλλα ματς της 5ης αγωνιστικής οι εκπλήξεις δεν έγιναν. &source=in.gr">
Ο Βαζέχα ήταν αυτό που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο για να φτάσει στη νίκη με 2-0 επί του Πανηλειακού, τρεις μόλις ημέρες πριν από τον αγώνα της… ευρωπαϊκής χρονιάς για τους «πράσινους» κόντρα στη Γιουβέντους. Ενας άλλος Ευρωπαίος, ο ΠΑΟΚ, λίγα λεπτά νωρίτερα (αφού δεν υπήρξε στην Τούμπα πρόβλημα με το φωτισμό) έδειξε σημάδια ετοιμότητας εν όψει Ουντινέζε, καθώς επικράτησε 4-1 του ΟΦΗ. Στα άλλα ματς της 5ης αγωνιστικής οι εκπλήξεις δεν έγιναν.
Στην Καλαμάτα ο Εθνικός Αστέρας ξεκίνησε σαν… αστέρας, αλλά στην επανάληψη χάθηκε από τον ουρανό. Το εκμεταλλεύτηκαν αυτό οι γηπεδούχοι και έφτασαν στην εκπνοή στο τελικό 2-2.
Στο Εθνικό στάδιο των Ιωαννίνων, στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα του, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Αθηναϊκό στο ντέρμπι των νεοφώτιστων με 3-1 και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό μαραθώνιο της Εθνικής κατηγορίας.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα Ιωνικού – Παναχαϊκής στις 5 μ.μ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.