Νοσοκομείο ο ΠΑΟΚ, με «διευθυντή» του το Φλεβαράκη
Με την τύχη τους τα έχουν βάλει στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ακόμη ο Κώστας Φλεβαράκης δεν έχει καταφέρει να προπονήσει την ομάδα με όλους τους παίκτες. Αξιο αναφοράς αποτελεί και το ότι κατά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ, όπου είχε μεταβεί για να λάβει μέρος στο τουρνουά της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Έλληνας τεχνικός γύρισε... τραυματίας.
Με την τύχη τους τα έχουν βάλει στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ακόμη ο Κώστας Φλεβαράκης δεν έχει καταφέρει να προπονήσει την ομάδα με όλους τους παίκτες. Αξιο αναφοράς αποτελεί και το ότι κατά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ, όπου είχε μεταβεί για να λάβει μέρος στο τουρνουά της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Έλληνας τεχνικός γύρισε… τραυματίας.
Ο ΠΑΟΚ θυμίζει νοσοκομείο, και μάλιστα με διευθυντή τον προπονητή του, Κώστα Φλεβαράκη: «Ο γιατρός μού είπε ότι έχω πρόβλημα στο χόνδρο» είπε ο Έλληνας τεχνικός κατά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ.
«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πότε θα καταφέρουμε να συγκεντρωθούμε όλοι, και πολύ περισσότερο αν θα προλάβουμε να δώσουμε ένα φιλικό σαν πλήρης ομάδα» συμπλήρωσε ο Έλληνας προπονητής.
Πάντως, τα καλά νέα για τον «δικέφαλο του Βορρά» αναμένονται από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ο Παναγιώτης Λιαδέλης. Απομένουν οι Γιαννούλης, Νταϊνέκο και Μπλερ.
Αναφερόμενος στον Αμερικανό μπασκετμπολίστα, ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: «Παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίας, στο Ισραήλ προσπάθησε, και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλός στα φιλικά που δώσαμε στο Ισραήλ».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα