Συγκροτήθηκε η Ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της Αυστραλίας
Μόνο πέντε από τους 18 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην Ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της Αυστραλίας για τους Αγώνες του Σίδνεϊ αγωνίζονται σε συλλόγους της χώρας. Οι υπόλοιποι έχουν τη βάση τους στην Ευρώπη.
Μόνο πέντε από τους 18 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην Ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της Αυστραλίας για τους Αγώνες του Σίδνεϊ αγωνίζονται σε συλλόγους της χώρας. Οι υπόλοιποι έχουν τη βάση τους στην Ευρώπη.
Ο τερματοφύλακας της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρκ Μπόσνιτς, θα είναι ο μεγάλος απών, αφού δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.
Αντίθετα, παρόντες θα είναι ο Χάρι Κίουελ και ο Μαρκ Βίντουκα της Λιντς. Τη δεκαοκτάδα συμπληρώνουν οι Κον Μπλάτσης (Ντέρμπι Κάουντι), Μάρκο Μπρεσιάνο (Εμπολι), Σάιμον Κολοσίμο (Κάρλτον), Τζέισον Κουλίνα (Αγιαξ), Μάικλ Τσουρτσίγια (Παρτιζάν), Τζόε Ντιντουλίτσα (Αγιαξ), Μπρε Εμερτον (Φέγενορντ), Χάιντεν Φοξ (Γουέστ Χαμ), Βινς Γκρέλα (Τερνάνα), Στέφεν Λέιμπουτ (Φέγενορντ), Σταν Λαζαρίδης (Μπέρμινγχαμ), Ντάνι Μιλόσεβιτς ( Λιντς), Λούκας Νιλ (Μίλγουολ), Πολ Οκον (Μίντλεσμπρο), Νικ Ρίτζο (Τερνάνα), Κέισι Βέχρμαν (Περθ Γκόρι).
Η Αυστραλία έχει κληρωθεί στο δεύτερο όμιλο, με αντιπάλους τη νικήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα, Νιγηρία, την Ιταλία και την Ονδούρα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του
LIVE: Μπράγκα – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Μπέτις για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.