Η μεταγραφική... υπερκινητικότητα συνεχίζεται στον Ηρακλή, αφού σήμερα ο γηραιός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλγου Τζιμ Σμετ, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.
Η μεταγραφική… υπερκινητικότητα συνεχίζεται στον Ηρακλή, αφού σήμερα ο γηραιός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλγου Τζιμ Σμετ, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έπαιζε την περασμένη περίοδο με τα χρώματα της Μπέβερεν, με την οποία είχε 26 συμμετοχές. Ο Σμετ αναμένεται να φτάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Ηρακλή.
Οσον αφορά στο θέμα Στολτίδη, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα έφεση στην ΕΠΟ με την οποία ζητά να μην ισχύσει η ποινή εξάμηνου αποκλεισμού από τους αγώνες, την οποία επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στο διεθνή άσο, διότι είχε υπογράψει συμβόλαιο τόσο με τον Ηρακλή όσο και με την ΑΕΚ. Η έφεση θα εξεταστεί αύριο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.