Στα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου το National Geographic
Τα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη Μακεδονία έως τις όχθες του Ινδού ποταμού ακολούθησε ο συγγραφέας και κινηματογραφιστής Μάικλ Γουντ. Ταξίδεψε πάνω από 32.000 χιλιόμετρα και όσα είδε τα κατέγραψε σε ένα τετράτομο έργο με τίτλο Στα Βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
38
Τα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη Μακεδονία έως τις όχθες του Ινδού ποταμού ακολούθησε ο συγγραφέας και κινηματογραφιστής Μάικλ Γουντ. Ταξίδεψε πάνω από 32.000 χιλιόμετρα και όσα είδε τα κατέγραψε σε ένα τετράτομο έργο με τίτλο Στα Βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στην αποψινή του διάλεξη, που θα παρουσιαστεί μέσω του δικτυακού τόπου του National Geographic (23:30 ώρα Ελλάδος), ο Μάικλ Γουντ θα κάνει έναν απολογισμό της δικής του εκστρατείας και θα δώσει στοιχεία για τις τοποθεσίες των μεγάλων μαχών του Μακεδόνα στρατηλάτη εναντίον των Περσών. Είναι μία ευκαιρία να μάθει κανείς γιατί η προσωπικότητα και τα επιτεύγματα του μεγάλου κατακτητή εξακολουθούν να γοητεύουν έπειτα από 2.300 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442