Η Λεβερκούζεν μόνη στην κορυφή
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία του Γερμανικού Πρωταθλήματος, μετά τη νίκη της επί της Μόναχο 1860 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μπάγερν Μονάχου με τη Βόλφσμπουργκ.
26
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία του Γερμανικού Πρωταθλήματος, μετά τη νίκη της επί της Μόναχο 1860 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μπάγερν Μονάχου με τη Βόλφσμπουργκ.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής είναι τα εξής: Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 1-1, Μόναχο 1860 – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2, Ντόρτμουντ – Αμβούργο 0-1, Φραγκφούρτη – Αρμίνια Μπίλεφελντ 2-1, Χέρτα – Σάλκε 2-1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα δεδομένα για το Super Cup της Euroleague: Ο Ολυμπιακός, οι δύο σίγουρες και η… εκκρεμότητα
- «Ποιες είναι οι δύο επιλογές για να αντικαταστήσουν τον Πίτερς»
- Ανησυχία για τον Ναδάλ: Η φωτογραφία του θρυλικού τενίστα που έγινε viral στα social media (pics)
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442