Η συγγραφέας Φρανσουάζ Σαγκάν φέρεται να εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Εντίτ Κρεσόν.
Οι πταισματοδίκες που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο η δημιουργός του Καλημέρα θλίψη και του Σας αρέσει ο Μπραμς; να εισέπραξε ποσό 490 εκατ. δρχ. περίπου από την εταιρεία πετρελαίου Elf Aquitaine. Τα χρήματα πιστεύεται ότι της παραδόθηκαν μέσω του συνδέσμου της Elf, γνωστού ως Ντεντέ ο Σάρδος, προκειμένου να μεσολαβήσει για την επίτευξη εμπορικής συμφωνίας στο Ουζμπεκιστάν.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions