Χωρίς τον Πύρρο Δήμα πέταξε το πρωί για το Σίδνεϊ της Αυστραλίας η ελληνική εθνική ομάδα της άρσης βαρών. Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης θα καθυστερήσει την αναχώρησή του κατά τέσσερις ημέρες, λόγω οικογενειακού προβλήματος.
Χωρίς τον Πύρρο Δήμα πέταξε το πρωί για το Σίδνεϊ της Αυστραλίας η ελληνική εθνική ομάδα της άρσης βαρών. Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης θα καθυστερήσει την αναχώρησή του κατά τέσσερις ημέρες, λόγω οικογενειακού προβλήματος.
Ωστόσο, οι υπόλοιποι αθλητές και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χρήστος Ιακώβου, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι και δήλωσαν πως στόχος του ταξιδιού τους είναι να προσαρμοστούν στις συνθήκες, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν το Σεπτέμβριο.
Το ταξίδι είναι για να δούμε τις εγκαταστάσεις των αγώνων και να γνωριστούμε με τους Ελληνες της περιοχής. Παράλληλα, θα ξεκινήσουμε και την προετοιμασία μας τόνισε ο Χρήστος Ιακώβου, ενώ ο Λεωνίδας Σαμπάνης συμπλήρωσε: Πιστεύω ότι θα πάει καλά η προετοιμασία και ότι δεν θα υπάρξουν τραυματισμοί που να μας δυσκολέψουν στη συνέχεια.
Ο Ακάκιος Κακιασβίλι, από την πλευρά του, εμφανίστηκε αισιόδοξος και δήλωσε πως όλα θα πάνε καλά: Θα μεταφερθούμε για λίγες ημέρες στο Σίδνεϊ για να προσαρμοστούμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά στους Ολυμπιακούς.
Η εθνική μας ομάδα άρσης βαρών των ανδρών θα επιστρέψει από την Αυστραλία στα τέλη Ιανουαρίου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.