
Nέος 533άρης Celeron για τα φθηνά PC
Η Intel ανακοίνωσε την Τρίτη ότι είναι έτοιμη να προσθέσει στην οικογένεια των φθηνότερων επεξεργαστών της, των Celeron, ένα νέο μέλος, το ταχύτερο της σειράς, αφού θα τρέχει στα 533MHz.
40
Η Intel ανακοίνωσε την Τρίτη ότι είναι έτοιμη να προσθέσει στην οικογένεια των φθηνότερων επεξεργαστών της, των Celeron, ένα νέο μέλος, το ταχύτερο της σειράς, αφού θα τρέχει στα 533MHz.
Ο επεξεργαστής αυτός θα κοστίζει 167 δολάρια σε παραγγελίες άνω των χιλίων κομματιών. Ο προηγούμενος ταχύτερος Celeron έτρεχε στα 500MHz. Από το 1998, που κυκλοφόρησε το πρώτο μέλος της οικογένειας Celeron, η σειρά αυτή αναδείχθηκε σε δεύτερη πιο εμπορική για την εταιρεία, πίσω φυσικά από την περίφημη οικογένεια Pentium.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά την Κυριακή λόγω του αγώνα δρόμου
- «Πόσο καλοί είναι οι συμπολίτες σου;»: Από τη Σουηδία ως τις ΗΠΑ, πώς κρίνουμε ηθικά ο ένας τον άλλον
- Ο Φρανσίσκο άλλαξε μάνατζερ και θέλει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως
- Επιβεβαίωση in-Δρομολογείται διεκδίκηση ευρωπαϊκών πόρων από κοινού για ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ
- Γελάμε και κλαίμε για το ίδιο πράγμα: Η Γκισλέιν Μάξγουελ κάνει μαθήματα «γυναικείας ενδυνάμωσης» στη φυλακή
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: 7 προτάσεις για την «Ενεργειακή Δημοκρατία»
- Ενοίκια: Τα SOS και οι παγίδες στη συμπλήρωση του E2 για μηδενισμό του φόρου
- Θεσσαλονίκη: Έρευνα εις βάθος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόταν η 57χρονη καθηγήτρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442