Συζήτηση για το sound design στο πλαίσιο της Music Vision Media στο ΣΕΦ
Συζήτηση μεταξύ Ελλήνων επαγγελματιών στο χώρο του ήχου με θέμα το Sound Design γίνεται την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Συζήτηση μεταξύ Ελλήνων επαγγελματιών στο χώρο του ήχου με θέμα το Sound Design γίνεται την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Σε αυτή θα συμμετάσχουν η φιλμολόγος Ηλέκτρα Βενάκη, η οποία θα μιλήσει για την Αισθητική του Sound Design, ο συνθέτης Τάσος Κατσαρής, που θα αναφερθεί στο θέμα Ηχος και Εικόνα, καθώς και μηχανικοί ήχου, ηχολήπτες και μιξέρ.
Τη συζήτηση διοργανώνουν, στο πλαίσιο της έκθεσης Music Vision Media, το ελληνικό γραφείο του προγράμματος Media, Media Desk Hellas, σε συνεργασία με την Ενωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, τη Φωνοθήκη – Φωνομουσείο Αθηνών, την TELMACO και τη Φίλιππος Νάκας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.