
Η ανάκαμψη της ασιατικής οικονομίας στο επίκεντρο συνόδου οικονομολόγων και επιχειρηματιών
To σύστημα της ελεύθερης οικονομίας και τα πλεονεκτήματα της δημοκρατίας βοήθησαν την Ασία να αντιμετωπίσει την καταστροφική οικονομική κρίση που έπληξε τη μία οικονομία μετά την άλλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στην εγκαινίαση της ασιατικής οικονομικής συνόδου στη Σιγκαπούρη.
67
To σύστημα της ελεύθερης οικονομίας και τα πλεονεκτήματα της δημοκρατίας βοήθησαν την Ασία να αντιμετωπίσει την καταστροφική οικονομική κρίση που έπληξε τη μία οικονομία μετά την άλλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στην εγκαινίαση της ασιατικής οικονομικής συνόδου στη Σιγκαπούρη.
Από πλευράς οικονομίας δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε πιο δεκτικοί στις συνθήκες και τις τάσεις της αγοράς, δεδομένης της σημερινής κατάστασης που χαρακτηρίζεται από παγκοσμιοποίηση, είπε στην ομιλία του στην τριήμερη Οικονομική Σύνοδο της Ανατολικής Ασίας ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός Τσουάν Λικπάι.
Καθώς η περιοχή αρχίζει να ανακάμπτει από την κρίση που διέλυσε τις περισσότερες ασιατικές οικονομίες το 1997, η όγδοη ετήσια σύνοδος θα εξετάσει τώρα τις δυνατότητες ανάπτυξης στην περιοχή.
Ο Τσουάν, ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Μαχαθίρ Μοχαμάντ, και ο ομόλογός του από τη Σιγκαπούρη, Γκοχ Τσοκ Τονγκ, μαζί με 700 οικονομολόγους και αντιπροσώπους εταιρειών από όλο τον κόσμο, συμμετέχουν στη συνέλευση που διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που εδρεύει στη Γενεύη.
Associated Press
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- Ryanair: Ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι κλείνει τη βάση της στη Θεσσαλονίκη – Το «παράθυρο» που αφήνει
- Ιταλία: Παγώνια προκαλούν εμφύλιο σε χωριό – «Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές»
- Άνδρος: Το χρονικό της βύθισης του «CORSAGE C» – Ο πλοίαρχος αποκοιμήθηκε στο πηδάλιο – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Συνεργασία του δήμου Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Γερμανίας
- Δυναμική παρέμβαση φοιτητών στο Μέγαρο Μαξίμου – «Τα σχέδια για αναθεώρηση του άρθρου 16 δεν θα περάσουν»
- Κρήτη: «Φύγε, θα γίνει το κακό» – Οι εκκλήσεις της οικογένειας στον 20χρονο μετά το θανατηφόρο τροχαίο το 2023
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442