
Ανοδο του Χρηματιστηρίου προβλέπει ο Σ. Κόκκαλης
Την πρόβλεψη ότι ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου με την είσοδο του έτους 2000 θα ξεπεράσει τις 6.500 μονάδες και η Ελλάδα θα μπει στην ΟΝΕ, διατύπωσε ο μεγαλοεπιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αντέννα.
76
Την πρόβλεψη ότι ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου με την είσοδο του έτους 2000 θα ξεπεράσει τις 6.500 μονάδες και η Ελλάδα θα μπει στην ΟΝΕ, διατύπωσε ο μεγαλοεπιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αντέννα.
Ο Σ. Κόκκαλης αναφέρθηκε επίσης στα σχέδια του Ομίλου της Ιντρακόμ και τις δραστηριότητες που προγραμματίζει να αναπτύξει για το προσεχές διάστημα εντός και εκτός Ελλάδας.
Αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο, ο πρόεδρος της Ιντρακόμ επεσήμανε ότι χαρακτηρίζεται από μεγάλη μεθοδικότητα στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, ενώ ειδικότερα για τα ελληνοτουρκικά επεσήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας.
ΜΠΕ
- Ο Δήμος Αμυνταίου ξανά στον σιδηροδρομικό χάρτη
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- Ryanair: Ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι κλείνει τη βάση της στη Θεσσαλονίκη – Το «παράθυρο» που αφήνει
- Ιταλία: Παγώνια προκαλούν εμφύλιο σε χωριό – «Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές»
- Άνδρος: Το χρονικό της βύθισης του «CORSAGE C» – Ο πλοίαρχος αποκοιμήθηκε στο πηδάλιο – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Συνεργασία του δήμου Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Γερμανίας
- Δυναμική παρέμβαση φοιτητών στο Μέγαρο Μαξίμου – «Τα σχέδια για αναθεώρηση του άρθρου 16 δεν θα περάσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442