Ενας άνδρας σκοτώθηκε στη Ρωσία από έκρηξη βόμβας, την οποία προσπάθησε να τοποθετήσει σε αυτοκίνητο, που ανήκε στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Σατούρν Ραμένσκογιε.
Ενας άνδρας σκοτώθηκε στη Ρωσία από έκρηξη βόμβας, την οποία προσπάθησε να τοποθετήσει σε αυτοκίνητο, που ανήκε στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Σατούρν Ραμένσκογιε.
Ο Βιτάλι Σονίκοφ, αξιωματούχος της αστυνομίας του Ραμένσκογιε δήλωσε σχετικά: Ενας άνδρας, ηλικίας 42 ετών από την πόλη Λούμπερτσι, σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να τοποθετήσει βόμβα σε μια Μερσέντες, που ανήκε στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Σατούρν.
Το γήπεδο της Σατούρν στο Ραμένσκογιε, μιας μικρής πόλης 40 χιλιόμερα από τη Μόσχα, έχει γίνει αυτήν τη χρονιά το επίκεντρο μιας σειράς βίαιων επεισοδίων μεταξύ της αστυνομίας και οπαδών.
Πάντως, τη φορά αυτή η αστυνομία πιστεύει ότι η προσπάθεια τοποθέτησης της βόμβας δεν οφείλεται σε οπαδούς. Η υπόθεση ερευνάται, αλλά δεν πιστεύουμε ότι η βόμβα είχε στόχο την ομάδα. Μάλλον τα κίνητρα ήταν προσωπικά, παρά η ομάδα`, δήλωσε ο Σονίκοφ.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο μίλησε για την επικείμενη συνάντηση με με το ΝBA και αναφέρθηκε στις ιδέες που υπάρχουν σχετικά με τη δημιουργίας μιας κοινής λίγκας.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.