
Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου συζητούν οι μέτοχοι της Δωρικής Τράπεζας
Αθήνα - Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
47
Αθήνα – Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης κυριαρχεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας, πρώτον, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και διανομή δωρεάν μετοχών και, δεύτερον, με καταβολή μετρητών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αύξηση θα είναι της τάξεως των 25 δισεκατομμυρίων και τα κεφάλαια αυτά θα επιτρέψουν στην τράπεζα να συμμετάσχει σε επενδυτικά και χρηματοδοτικά προγράμματα όπως η δημιουργία τρια καταστημάτων μέσα στον επόμενο χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- Ryanair: Ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι κλείνει τη βάση της στη Θεσσαλονίκη – Το «παράθυρο» που αφήνει
- Ιταλία: Παγώνια προκαλούν εμφύλιο σε χωριό – «Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές»
- Άνδρος: Το χρονικό της βύθισης του «CORSAGE C» – Ο πλοίαρχος αποκοιμήθηκε στο πηδάλιο – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Συνεργασία του δήμου Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Γερμανίας
- Δυναμική παρέμβαση φοιτητών στο Μέγαρο Μαξίμου – «Τα σχέδια για αναθεώρηση του άρθρου 16 δεν θα περάσουν»
- Κρήτη: «Φύγε, θα γίνει το κακό» – Οι εκκλήσεις της οικογένειας στον 20χρονο μετά το θανατηφόρο τροχαίο το 2023
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442