Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H αθηναϊκή συναυλία της Μόνικα μεταφέρεται στο Gagarin 205

H αθηναϊκή συναυλία της Μόνικα μεταφέρεται στο Gagarin 205

Μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης -για τις 2 Σεπτεμβρίου- συναυλίας της στον Κήπο του Μεγάρου, η Μόνικα δίνει εκ νέου ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό από τη σκηνή του Gagarin 205.

Μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης -για τις 2 Σεπτεμβρίου- συναυλίας της στον Κήπο του Μεγάρου, η Μόνικα δίνει εκ νέου ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό από τη σκηνή του Gagarin 205.

Την Παρασκευή 16 Σεπεμβρίου η Μόνικα επιστρέφει στο γνωστό στέκι της Λιοσίων, έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια, πραγματοποιώντας εκεί και τη μοναδική ζωντανή της εμφάνιση στην Αθήνα για ολόκληρο το 2016.

Έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Bρυξέλλες, η Μόνικα, με την full band της αποτελούμενη από τέσσερις ανερχόμενους και ταλαντούχους μουσικούς της νεοϋορκέζικης σκηνής, τους Planet Tiki, φέρνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του show τους στην Αθήνα.

Η μπάντα που τη συνόδευσε σε όλες τις συναυλίες των τελευταίων δώδεκα μηνών, για την προώθηση του Secret in the Dark (που επανακυκλοφόρησε με παγκόσμια διανομή από την Other Music και την Fat Possum τον Οκτώβριο που μας πέρασε), σε Ευρώπη και Αμερική κάνει στάση και στην Αθήνα. Μέρος του show μπορεί κανείς να δει καταγεγραμμένο στο σχετικό επεισόδιο της περίφημης σειράς Tiny Desk του διεθνούς ραδιοφωνικού σταθμού NPR στην Washington

Παράλληλα, στη συναυλία της Μόνικα στην Αθήνα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το νέο, ακυκλοφόρητο single Hey Hallelujah του οποίου η πρεμιέρα έδωσε και τον τίτλο του live.

Επιπλέον, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει όλα τα παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια σε νέες ενορχηστρώσεις και εκτελεσμένα από αμερικανούς μουσικούς που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με ονόματα όπως Aloe Blacc, Νick Waterhouse και την οικογένεια της Daptone Records και μοιράζονται για δεύτερη φορά την σκηνή με την Μόνικα στην Αθήνα, μετά την προπέρσινη συναυλία στο Ηρώδειο.

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven spots, Reload

*Η προπώληση θα ξεκινήσει την Τρίτη 30 Αυγούστου

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024