Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν [Εικόνες]

Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν [Εικόνες]

Στη Μητρόπολη Καλαμαριάς βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενώ μεταξύ άλλων οι Χριστόφορος Βερναρδάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Γιάννης Αμανατίδης, Βούλα Πατουλίδου, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι καλλιτέχνες Λάκης Λαζόπουλος, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Μητρόπολη Καλαμαριάς για να πει το «τελευταίο αντίο» στον πολυαγαπημένο καλλιτέχνη Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που θα συνοδεύσουν τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, στην τελευταία του κατοικία, βρίσκονται συνάδελφοι του, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, γείτονες, φίλοι του αλλά και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από το έργο του.

Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Στη Μητρόπολη της Καλαμαριάς έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το voria.gr, την ώρα που προχωρούσε ο πρωθυπουργός δέχθηκε χειροκροτήματα, όμως τα «άκουσε» και από οργισμένο πολίτη ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να τον αποκαλεί «ψεύτη».

Στη Μητρόπολη Καλαμαριάς βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Χριστόφορος Βερναρδάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Γιάννης Αμανατίδης, Βούλα Πατουλίδου, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι καλλιτέχνες Λάκης Λαζόπουλος, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η σύντροφος του γιου του, Μαρίνα Δανέζη, «αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος – Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170″».

Εμφατική είναι η παρουσία του ποντιακού στοιχείου με ομάδα Ποντίων να πλαισιώνει με την παραδοσιακή φορεσιά.

Την ίδια στιγμή τα δεκάδες στεφάνια που έχουν στηθεί στον Ιερό Ναό ξεχωρίζουν. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν αυτά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, γνωστών καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Πάριου αλλά και από πολλούς αθλητικούς παράγοντες καθώς ο Χάρρυ Κλυνν ως γνωστόν είχε ασχοληθεί για χρόνια ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024