Ο Παναθηναϊκός έθεσε θέμα Μπερτομέου – εκλογές το καλοκαίρι
Ο Παναθηναϊκός έθεσε θέμα Μπερτομέου στην συνεδρίαση των μετόχων της Ευρωλίγκα και το καλοκαίρι θα διεξαχθούν εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης
Ο Παναθηναϊκός έθεσε θέμα Μπερτομέου στην συνεδρίαση των μετόχων της Ευρωλίγκας, με τους πράσινους να εξαπολύουν επίθεση εναντίον του εκτελεστικού διευθυντή της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τις χορηγικές συμφωνίες της διοργάνωσης, τονίζοντας πως τα χρήματα που παίρνουν οι ομάδες είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που επενδύουν.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.