Άτυχος ήταν ο αρχηγός της Βαλένθια, Γιοσέπ Πουέρτο, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Game 3 με τον Παναθηναϊκό και αποκόμισε διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.
Ο Πουέρτο εθεάθη σήμερα (7/5) να περπατά με πατερίτσες, ενώ είχε δεμένο και το πόδι του, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ισπανική ομάδα.
Όπως έγινε γνωστό, ο Γιόσεπ Πουέρτο, δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Πέδρο Μαρτίνεθ, στην απογευματινή σημερινή προπόνηση.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.