Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, με αρκετή ένταση, όμως αυτή την… ένταση οι Θεσσαλονικείς ήταν πιθανό να την «πληρώσουν», αφού ο διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ, θα μπορούσε κάλλιστα να αποβάλει τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με δύο κίτρινες κάρτες.
Αρχικά, στο 16′ ο Σουηδός επιθετικός πήγε απρόκλητα πάνω στον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος είχε μπλοκάρει την μπάλα και τον έσπρωξε, χωρίς ο Ισπανός να δώσει τίποτα.
Δείτε το βίντεο:
Μάλιστα, στο ίδιο ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 37′, ο φορ του ΠΑΟΚ βρήκε επικίνδυνα με τον αγκώνα τον Παναγιώτη Ρέτσο σε μια μονομαχία.
Φάση που επίσης θα μπορούσε να επισύρει την κίτρινη κάρτα, η οποία προφανώς θα ήταν η δεύτερη που θα τον είχε οδηγήσει στα αποδυτήρια και θα άφηνε τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.