Σήμερα (8/2), συμπληρώνονται 45 χρόνια από τη «μαύρη» επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7 και το Σάββατο (7/2) τελέστηκε το καθιερωμένο μνημόσυνο.
Παράλληλα και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο για την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Πέρασαν 45 χρόνια από την 8η Φεβρουαρίου 1981. Μια ημερομηνία που χαράχτηκε για πάντα στη μνήμη της οικογένειας του Ολυμπιακού και του ελληνικού αθλητισμού, όταν 21 νέα παιδιά ταξίδεψαν πρόωρα στις «αιώνιες θάλασσες», αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές όλων μας.
Η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμών. Μια σιωπηλή υπόσχεση, ότι δεν ξεχνάμε. Ότι τα αδέρφια μας ζουν μέσα στα γήπεδα, στις φωνές, στα όνειρα και στην αγάπη μας για τον σύλλογο.
Αδέρφια, ζείτε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Για πάντα στις καρδιές μας!
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!