Σοκ το βράδυ της Παρασκευής (2/01) στα Χανιά, όταν ένας 36χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον μεγαλύτερο αδελφό του με καραμπίνα.
Σύμφωνα με το neakriti, όλα συνέβησαν ενώ ο 36χρονος καθάριζε την καραμπίνα και φώναξε τον 38χρονο για να του τη δείξει. Κατά τη διάρκεια της περιεργασίας του όπλου, για άγνωστο λόγο, η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να τραυματιστεί σε χέρι και πόδι.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο μικρότερος αδελφός συνελήφθη από τις αρχές και η κυνηγητική καραμπίνα κατασχέθηκε.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ξεκίνησαν τις πανελλαδικές την Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και συνεχίζουν τις εξετάσεις τους την Τετάρτη με μαθήματα Προσανατολισμού
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας