Με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να απουσιάζει από το Buongiorno, την ποδιά του σεφ φόρεσε η φόρεσε η Babygram by Clio, παρουσιάζοντας μια συνταγή για να μπει όσο πιο γλυκά (και υγιεινά) γίνεται το 2026.
Η Babygram by Clio μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA, παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε μια συνταγή για γιορτινό μωσαϊκό με pistachio butter.
Μια συνταγή πανεύκολη, πεντανόστιμη, με λίγα υλικά και διαφορετική από το κλασικό μωσαϊκό που ξέρουμε.
Όποιος δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τη βρώμη, μπορεί να την αντικαταστήσει με τριμμένο μπισκότο.
Η διαδικασία
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το βούτυρο από πράσινο φιστίκι Αιγίνης, το βούτυρο, το μέλι, τη βρώμη, το λάδι καρύδας, τα πράσινα φιστίκια και την υγρή βανίλια.
Χτυπάμε καλά μέχρι να δέσει το μείγμα.
Όταν είναι έτοιμο το μείγμα, παίρνουμε μια φόρμα (στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου για να είμαστε στο πνεύμα), ρίχνουμε στη βάση του τριμμένο φιστίκι και προσθέτουμε από πάνω το μείγμα.
Το γλυκό δεν θέλει ψήσιμο – βάζουμε τη φόρμα στην κατάψυξη για τρεις ώρες και το μωσαϊκό είναι έτοιμο.
Σημείωση: Με το συγκεκριμένο μείγμα, εκτός από μωσαϊκό μπορούμε να φτιάξουμε και energy balls.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας