Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης είχε ασίστ στο παιχνίδι της Μπενφίκα με την Μπράγκα, όμως δεν έφτανε και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2.
Απώλεια βαθμών για την Μπενφίκα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία έμεινε ισόπαλοι 2-2 σε εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπράγκα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Έτσι οι «αετοί» της Λισαβόνας παραμένουν στην τρίτη θέση και συνεπώς υπάρχει έντονος κίνδυνος τόσο η πρώτη Πόρτο, όσο και η δεύτερη Σπόρτινγκ να νικήσουν και να ανοίξουν τη διαφορά τους.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την Μπενφίκα, η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δράστη τον Νίκολας Οταμέντι στο 29ο λεπτό για το 1-0, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πριν το ημίχρονο.
Αρχικά ο Ζαλαζάρ ισοφάρισε σε 1-1 στο 38′ και ο Βίκτορ στο 45’+1′ έκανε την ανατροπή. Ο Παυλίδης έκανε την ασίστ για τον Άουρσνες στο 53′, όμως το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Δείτε την ασίστ του Παυλίδη για το 2-2 της Μπενφίκα κόντρα στην Μπράγκα:
— ?? Follow:@CenterOfGoals (@EdytheSchm78391) December 28, 2025
Αξίζει να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις του ματς στην Μπράγκα, αποβλήθηκε και ο Όρτα, αλλά ήταν αργά για την Μπενφίκα να τρέξει περισσότερο για να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα.
Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, Το Αρούκα – Ζιλ Βιθέντε έμεινε στο 2-2, ενώ, δίχως νικητή ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Κάζα Πία με τη Γκιμαράες.
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και …κατάγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ (vid)
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442