Μπενφίκα και Παυλίδης μοίρασαν δώρα στους μικρούς φίλους της ομάδας (vid)
Ο Βαγγέλη Παυλίδης και οι συμπαίκτες του στην Μπενφίκα, μοίρασαν δώρα σε μικρά παιδιά που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και τα έκαναν τρισευτυχισμένα!
Ο Βαγγέλης Παυλίδης μαζί με τους συμπαίκτες του στηνΜπενφίκασυμμετείχε σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία που διοργανώθηκε από την ομάδα για τις ημέρες των εορτών.
Συγκεκριμένα, την παραμονή των Χριστουγέννων, παιδιά από την Κοινότητα Σάντα Μάρτα ντε Κόρροϊος και το Boba Studio Project βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Μπενφίκα και έτσι, οι «Αετοί της Λισαβόνας» θέλησαν να δώσουν χαρά στους μικρούς φίλους της ομάδας δίνοντας δώρα.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη δράση που υλοποιήθηκε. Ο Έλληνας φορ, φωτογραφήθηκε με τους μικρούς υποστηρικτές της Μπενφίκα και σκόρπισε χαρά σε μία ξεχωριστή ημέρα.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.