Προφυλακίστηκε ο διοργανωτής της περιοδείας του Λιονέλ Μέσι στην Ινδία μετά τα επεισόδια
Μετά τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν στην Ινδία με τα επεισόδια που ξέσπασαν για την εμφάνιση του Μέσι που κράτησε λίγα λεπτά, ο διοργανωτής της περιοδείας του θρυλικού ποδοσφαιριστή προφυλακίστηκε.
Σκηνές χάους ξέσπασαν στην Ινδία εξαιτίας της περιοδείας του Λιονέλ Μέσι, η οποία είχε επεισοδιακή κατάληξη, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι να εμφανίζεται με τους συμπαίκτες και φίλους του, Λουίς Σουάρες και Ροντρίγκο Ντε Πολ.
Μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν, επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε στο γήπεδο της Καλκούτας για λίγα λεπτά, ο διοργανωτής της περιοδείας του προφυλακίστηκε.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του «GOAT TOUR» ο Μέσι θα έδινε το «παρών» με τη συμμετοχή του σε φιλικό αγώνα στην Ινδία, ωστόσο ο ίδιος βγήκε απλά στο στάδιο, χαιρέτησε μερικούς οπαδούς και αποχώρησε.
Η εξέλιξη αυτή, προκάλεσε την οργή των φίλων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι περίμεναν και είχαν πληρώσει εισιτήρια για να απολαύσουν από κοντά τον θρύλο του αθλήματος και έτσι, ξέσπασαν τα επεισόδια.
Τρομερά μέτρα ασφαλείας και ηρεμία σε Χαϊντεραμπάντ, Βομβάη λόγω… Μέσι
Φυσικά, τα όσα έγιναν στην Καλκούτα προκάλεσαν συναγερμό στις αστυνομικές αρχές που έλαβαν δρακόντια μέτρα ασφαλείας για την παρουσία του Αργεντινού σούπερ σταρ σε Χαϊντεραμπάντ, Βομβάη όπου τα πράγματα κύλησαν πολύ ομαλά.
#WATCH | Chaos at Messi’s event: BJYM (Bharatiya Janata Yuva Morcha) workers staged a protest in Kolkata, West Bengal
Tamoghna Ghosh, North Kolkata BJP President, says, «People couldn’t even see Lionel Messi because he was surrounded by local TMC leaders and their family… pic.twitter.com/tbQUhC4jUQ
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Η Euroleague μπαίνει σε «διαβολοβδομάδα», ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και οι πιθανότητες για τετράδα μειώνονται – Πού θα τερματίσουν οι «αιώνιοι», σύμφωνα με το figurei8ht.
Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ενδιαφέρεται να αποκτήσει την Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμος να αλλάξει τον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – Τα «τρελά» χρήματα που μπορεί να δώσει.
Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στους δημοσιογράφους λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Φενερμπαχτσέ (16/12, 19:45) και υπογράμμισε ότι οι Πράσινοι ανυπομονούν για το παιχνίδι.