Στην κατάσταση τουΤσέντι Όσμαν ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης της Τουρκίας κόντρα στη Βοσνία (27/11, 20:00) στην Κωνσταντινούπολη, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού -που δεν έπαιξε κόντρα στην Παρτίζαν- δεν θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο θα προσπαθήσει να δοκιμάσει να μπει στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Γίνεται μια παράξενη περίοδος προετοιμασίας. Στην πραγματικότητα, δεν είναι καν προετοιμασία. Οι παίκτες μας στο ΝΒΑ, ο Αλπερέν και ο Αντέμ, δεν μπορούν να παίξουν. Κανένας από τους παίκτες του ΝΒΑ δεν συμμετέχει στους αγώνες των παραθύρων.
Ο Λάρκιν έχει επίσης έναν σοβαρό τραυματισμό· θα μείνει εκτός γηπέδων για 2–3 μήνες. Ο Τσέντι δεν θα μπορέσει να παίξει ούτε στον αυριανό αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να τον ετοιμάσουμε για τον αγώνα με την Ελβετία».
Να αναφέρουμε πως η Τουρκία μετέχει στον Γ’ όμιλο μαζί με τις Σερβία, Βοσνία και Ελβετία.
Ο Ελ Κααμπί το έχει κάνει πολλές φορές και δείχνει πως θα το… ξανακάνει, γιατί πολύ απλά αυτά τα γκολ είναι θέμα τέχνης. Δείτε απίστευτα γκολ του Μαροκινού με ψαλιδάκι
Ο Ράφα Μπενίτεθ παραδέχθηκε πως η αγωνιστική απόσταση που χωρίζει τον Παναθηναϊκό από ομάδες που προπορεύονται δεν μπορεί να καλυφθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.