Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 13 κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους
Η έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας συνεχίζεται για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ και, όπως όλα δείχνουν, ο κατάλογος των κατηγορουμένων θα μεγαλώσει τις επόμενες μέρες.
Δεκατρείς κατηγορούμενοι στη φυλακή είναι ο ποινικός απολογισμός της πολυήμερης ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η αυλαία των μαραθώνιων απολογιών έπεσε λίγο μετά τις 7 το βράδυ της Δευτέρας, με την απολογία του τελευταίου κατηγορούμενου, ο οποίος νοσηλεύεται. Ο ανακριτής και η εντεταλμένη Ευρωπαία εισαγγελέας μετέβησαν στο νοσοκομείο. Μετά την απολογία του, τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους .
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας συνεχίζεται για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ και, όπως όλα δείχνουν, ο κατάλογος των κατηγορουμένων θα μεγαλώσει τις επόμενες μέρες, με βάση τα στοιχεία της έρευνας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
- Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Eurostar: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων
- Τουριστικές επενδύσεις: Οι Κυκλάδες λένε «όχι» στα «φαραωνικά» σχέδια
- Νέο περιστατικό βανδαλισμού στο Δήμο Μαραθώνα
- «O Τετέ προτάθηκε στην Μπενφίκα»
- Ο Σκοτ Φίσερ ήταν ένας βετεράνος ορειβάτης, γνωστός ως «Μίστερ Διάσωση», μέχρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο Έβερεστ
- Αγρότες: Αλλάζουν χρόνο στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους – «Δεν κάνουμε πίσω» λένε στην κυβέρνηση
- Ταμείο Ανάκαμψης: Κινδυνεύουν να χαθούν κονδύλια 800 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατοικίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442