Μιλγουόκι Μπακς και Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν ξεκινήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν στο NBA, αφού τα Ελάφια επικράτησαν 122-116 των Τορόντο Ράπτορς, εκτός έδρας, την ώρα που ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε ακόμη μία σπουδαία εμφάνισε με 30/20.
Ο Greek Freak σε ακόμη ένα ματς «γέμισε» τη στατιστική του, αφού στα 37:36 που αγωνίστηκε είχε 31 πόντους με 9/12 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 7/12 βολές, ενώ μάζεψε 20 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και είχε 1 τάπα.
Ράπτορς – Μπακς 116-122: Οι καλύτερες στιγμές
Άξιος συμπαραστάτης του Γιάννη, ο Τρεντ με 20 πόντους και 4/11 τρίποντα, όπως και ο Πόρτις που είχε 11 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ανησυχία για τους Μπακς με τον Κάιλ Κούζμα, που γύρισε τον αστράγαλό του στην τέταρτη περίοδο και αποχώρησε από το ματς. Για τους Ράπτορς, ξεχώρισε ο Ίνγκραμ (29 πόντους, 7/13 δίποντα, 3/7 τρίποντα) και ο Μπάρετ (20 π.).
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.