Τραυματίστηκε ξανά ο Μπογκντάνοβιτς (vid)
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τραυματίστηκε λίγο μετά την έναρξη του τελευταίου αγώνα των Κλίπερς για την preseason του NBA.
Συνεχίζουν τα προβλήματα για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο γκαρντ των Κλίπερς, αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι της ομάδας του Λος Άντζελες απέναντι στην Γκουανγκζού για την preseason του NBA.
Ο 33χρονος ξεκίνησε βασικός στον αγώνα, ωστόσο μετά από 2 λεπτά συμμετοχής ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, υπό τη συνοδεία του Λόρενς Φρανκ. Στο παιχνίδι πρόλαβε να σημειώσει μία ασίστ πριν αποχωρήσει από το παρκέ.
Δείτε τι συνέβη
Bogdan Bogdanovic just went back to the Clippers locker room grabbing at his lower back. pic.twitter.com/8DyNCSEh8S
— Tomer Azarly (@TomerAzarly) October 10, 2025
Είναι ο δεύτερος τραυματισμός που αντιμετωπίζει ο Μπογκντάνοβιτς σε διάστημα λίγων εβδομάδων, καθώς υπενθυμίζεται ότι στο Eurobasket απέναντι στην Πορτογαλία υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, που τον έθεσε εκτός για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442