in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Μπάσκετ > Στη Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Betsson Ρίτσαρντ Σιάο, για το παιχνίδι με το Αμβούργο (pic+vids)
Στη Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Betsson Ρίτσαρντ Σιάο, για το παιχνίδι με το Αμβούργο (pic+vids)
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Betsson, Ρίτσαρντ Σιάο, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου την Τετάρτη (8/10) να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Χάμπουργκ Τάουερς για το EuroCup - Οι αναρτήσεις του.
Την ευκαιρία να πάρει μια καλή «γεύση» από τον Άρη Betssonκαι τον κόσμο του και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο «Nick Galis Hall» θα έχει ο Ρίτσαρντ Σιάοτην Τετάρτη (8/10), καθώς ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
Φυσικά ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, θα δώσει το «παρών» και στο κατάμεστο Παλέ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά για πρώτη φορά παιχνίδι της ομάδας του και συγκεκριμένα αυτό κόντρα στους Χάμπουργκ Τάουερς (8/10, 20:00) για τη 2η αγωνιστική του EuroCup.
Ο Ασιάτης επενδυτής δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη σε κάποιο Μέσο, ενώ θα παραμείνει ελάχιστα στη Θεσσαλονίκη, έχοντας και κάποιες συζητήσεις με στελέχη της ΚΑΕ για θέματα του Άρη Betsson.
Υπενθυμίζουμε πως ο «Θεός του πολέμου» ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση, επικρατώντας με 85-81 στην έδρα της Βενέτσια.
Ο Ρίτσαρντ Σιάο σε αναρτήσεις που έκανε στο instagram έχει «απαθανατίσει» χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης όπως ο Λευκός Πύργος, τα κάστρα και ο Θερμαϊκός, γράφοντας «So nice» δηλαδή «Τόσο ωραία».
Η παράσταση μετατρέπει την ιστορία της Ελίζας σε ένα ευφάνταστο ταξίδι μέσα στον χρόνο και τον χώρο, όπου το χιούμορ, η δημιουργικότητα και η μουσική συναντούν την επιστημονική φαντασία
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ήρθε Αθήνα και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκινώντας έτσι τις επαφές του για το επερχόμενο Final Four της Euroleague που θα γίνει στο ΟΑΚΑ
Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσαν ένα σύστημα που θα επιταχύνει τη διαδικασία έκδοσης βίζας για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
Η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς την αντίστοιχη της Βορείου Ιρλανδίας, με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο νικών στα προκριματικά του Euro Κ21.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υποδέχεται στον Λευκό Οίκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο πριν φιλοξενήσει και τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.